Proefperiode: technologie voor mensen met diabetes

Wilt u (meer) grip op uw diabetes type 2? Bewuster bezig met eten en bewegen, om de invloed hiervan op uw diabetes te ontdekken? Dan is dit uw kans om diabetestechnologie, zoals een app of platform uit te proberen. Ontdek hoe technologie u kan ondersteunen in uw dagelijks leven en deel uw ervaring met ons.

Gezonder dankzij apps

Het aantal apps en platforms groeit snel; ook voor mensen met diabetes. Ze houden bijvoorbeeld uw bloedsuikerwaarden bij, hoeveel u eet en hoeveel u beweegt (eventueel in combinatie met een – online – leefstijlcoach). Ze bieden u inzicht en kunnen u helpen bewuste en passende keuzes te maken in uw leven met diabetes. Handig, want op uw telefoon hebt u ze altijd bij u. Maar welke technologie werkt voor u?

Probeer diabetestechnologie uit

Wij nodigen u uit om ervaring op te doen met de inzet van apps en platforms om meer grip op diabetes te krijgen. We ontdekken graag samen met u uw verwachtingen vooraf. Na afloop horen we graag uw ervaringen, wat volgens u de voor- en nadelen zijn en of uw verwachtingen uitkwamen. Belangrijk: het uitproberen van een app is aanvullend. Voor vragen over uw diabeteszorg kunt u altijd terecht bij uw behandelaar.

Hoe werkt deze proefperiode?

  • U bekijkt de geselecteerde technologie
  • U volgt de startbijeenkomst op 29 april (12.30-13.30 uur of 18.30-19.30 uur)
  • U kiest daarna één van de 3 technologieën
  • U deelt vooraf uw verwachtingen met ons
  • U test de technologie zo’n 4 maanden (tot begin juli)
  • U vertelt na afloop hoe u het gebruik ervaren heeft

 

Kunt u donderdag 29 april niet? Ook dán heeft aanmelden zin! Neem contact op via diabetes@topfitcitizenlab.nl om aan te geven dat u interesse heeft om deel te nemen aan de proefperiode.

Deel uw ervaringen met ons

Als deelnemer aan deze proefperiode willen we graag met u spreken over wat uw verwachtingen van de app of het platform zijn. Zijn deze uitgekomen? Waarom hebt u voor een bepaalde app gekozen? Wat zijn de voor- en nadelen van de app of het platform? Hoe is het gebruik in uw leven met diabetes? We nodigen u graag uit om samen met ons in gesprek te gaan. Hiervoor zullen wij alle deelnemers benaderen voor meer informatie en de vraag om uw ervaringen met ons te delen.

 

Let op: er is beperkt ruimte voor deelnemers. Meld u dus snel aan.

 

Meer weten?

Bekijk hier: