Samenwerken om leven met diabetes type 2 prettiger te maken

We gaan op zoek naar een set van digitale hulpmiddelen die ons kunnen ondersteunen: effectief en gemakkelijk in gebruik.

Apps en andere digitale hulpmiddelen maken ons leven makkelijker: online bankeren doen we al jaren, de buienradar bekijken we dagelijks en tegenwoordig winkelen we ook steeds vaker online. Er zijn ook steeds meer digitale hulpmiddelen waarmee we ons voordeel kunnen doen voor onze gezondheid.

Wanneer u diabetes type 2 heeft, kan dat grote invloed hebben op uw leven. Het is daarom belangrijk om de ziekte onder controle te houden. Dit kan bijvoorbeeld door uw glucoseniveau goed in de gaten te houden, maar ook door gezond en bewust te leven. Er komen steeds meer apps die hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan digitale leefstijlcoaches of apps die uw voeding of beweegpatroon bij kunnen houden. Wij willen graag samen met u in kaart brengen of en hoe apps en digitale hulpmiddelen u helpen om meer grip te krijgen op diabetes.

Dit alles kan alleen voor en door mensen met diabetes type 2 en andere experts. Doet u ook mee?

Hoe kunt u ons helpen?

Vul de vragenlijst in:
Voor dit onderzoek zoeken wij mensen met

  • diabetes type 2 (16 jaar of ouder)

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten.
Deelname aan de vragenlijst is anoniem en geheel vrijwillig. U kunt op elk moment stoppen met invullen zonder opgaaf van reden. De antwoorden worden pas opgeslagen nadat de vragenlijst aan het eind wordt ingestuurd. Onder alle deelnemers verloten wij 5 VVV-cadeaukaarten.

Naar de vragenlijst

Maak anderen ook attent op deze site
Kent u iemand met diabetes type 2? Deel of mail deze pagina via de buttons rechts in beeld.

Stand van zaken in Citizenlab Grip op Diabetes