Citizenlabtopfit

Lang zult u wonen

Anne4Care
Ouder worden in Schelfhorst

Lang zult u wonen

Lang zult u wonen doet actief mee in Topfit Citizenlab. Samen met inwoners en onderzoekers wordt gewerkt aan het verder doorontwikkelen van technologie om mensen te ondersteunen zodat ze comfortabel en langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Laten we ons voorbereiden op een mooie woontoekomst!


Woont u prettig in een fijne buurt waar u iedereen kent en zich thuis voelt? Dan wilt u waarschijnlijk zo lang mogelijk blijven wonen in uw eigen huis. In dat geval is het een goed idee om nu al rekening te houden met de toekomst. De ervaring is dat mensen graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, maar te laat nadenken over eventuele aanpassingen die men nú al kan doen. Het is handig (en goedkoper) om wat meer ingrijpende maatregelen meteen mee te nemen tijdens een verbouwing die toch al gepland stond. Bovendien kunnen deze aanpassingen uw leven vergemakkelijken.

Nu al? Ik ben nog jong!
We zien vaak dat mensen niet stilstaan bij de lichamelijke beperkingen die ouder worden met zich meebrengt. Maar het kan snel gaan. Door u nu voor te bereiden met kleine aanpassingen, kunt u in de toekomst langer genieten van uw eigen vertrouwde woning.

Voor meer informatie: www.langzultuwonen.nl

Actueel in TOPFIT Citizenlab Lang zult u wonen

Citizenlab Lang zult u wonen op Youtube

LABBLOGVerhalen uit het lab

Lab: Lang zult u wonen

Kennismaking met Anne4Care bij Alifa

Afgelopen donderdag waren we op bezoek bij de Beien om cliënten van Alifa kennis te laten maken met Anne4Care. Er werd tweemaal dezelfde bijeenkomst gehouden…

Lab: Lang zult u wonen

Samenwerken in Schelfhorst

In Almelo willen wij in de wijk Schelfhorst een onderzoek gaan opzetten en uitvoeren in samenwerking met de inwoners van de wijk. Het onderzoek zal…