Over Citizenlab Grip op Diabetes

Het Citizenlab Grip op Diabetes bestaat uit een enthousiaste groep onderzoekers en projectleiders werkzaam bij Ziekenhuisgroep Twente (ZGT).

Onderzoekers
Onderzoekers met diverse achtergronden zijn betrokken bij het Citizenlab Grip op Diabetes. Marloes Bults (Hogeschool Saxion) is hoofddocent-onderzoeker binnen het lectoraat Technology, Health & Care. Egbert Siebrand (Hogeschool Saxion) is docent-onderzoeker binnen het lectoraat Ethiek en Technologie. Karin van Leersum (Universiteit Twente) is postdoc verbonden aan de afdeling Social Technology and Policy Studies. Karin van den Driesche (Universiteit Twente) is postdoc verbonden aan het Designlab. Theo Olthuis (ROC van Twente) is docent-onderzoeker binnen het practoraat Zorg en Technologie. Anne-Ruth Oosterbroek (ROC van Twente) is docent-onderzoeker binnen het practoraat Zorg en Technologie.

Partners
Vanuit ZGT zijn Robin Bekhuis (projectleider innovatie binnen Smartup Innovation) en Annelies Nagtegaal (Smartup Innovation manager) verbonden aan het Citizenlab Grip op Diabetes.