Samen krijgen we reumatoïde artritis onder controle

Het Onderzoek

Reumatoïde artritis is een chronische aandoening die veel invloed kan hebben op het leven van mensen. Goed controleren van de ontstekingsactiviteit kan helpen om de behandeling bij te stellen of bij het kiezen van de best werkende behandeling. Op dit moment wordt er gewerkt aan een apparaat – de HandScan – die de ontstekingsactiviteit kan meten. We willen samen met u onderzoeken hoe de HandScan het beste kan worden
ingezet. In het CitizenLab Reumatoïde artritis willen de Universiteit Twente, Roessingh Research & Development en het bedrijf Demcon Hemics, samen met u werken aan nieuwe oplossingen om reumatoïde artritis onder controle te krijgen. Wil je op de hoogte blijven van het onderzoek van het TOPFIT CitizenLab? Kijk dan regelmatig op deze website of volg ons op Facebook of Twitter.

Bedankt voor uw hulp!

Afgelopen periode hebben wij uw mening gevraagd over controleafspraken en het gebruik van de HandScan hierbij. Deze vragenlijst is inmiddels gesloten.

Wilt u op de hoogte blijven van de uitkomsten van de vragenlijst of het onderzoek van het TOPFIT CitizenLab? Kijk dan regelmatig op deze site of volg ons op Facebook of Twitter.

 

 

 

Stand van zaken in Citizenlab reuma