Instructies

Instructies/uitleg

Account aanmaken/aanmelden voor het onderzoek

Klik boven aan deze pagina op ‘Meedoen? Meld je aan op Share Data Valley’

Het volgende invulscherm verschijnt. Vul je email adres in, kies een wachtwoord, accepteer de voorwaarden en klik op ‘Registreer’. Je krijgt nu het volgende scherm te zien. Hier kun je akkoord gaan met de toestemmingsverklaring en op ‘Verder’ klikken.

Dan zie je het volgende scherm. Zorg ervoor dat ‘Deel je vragenlijsten’ en ‘Zet vragenlijsten aan’ beide zijn aangevinkt. Hier kun je je emailadres en/of telefoonnummer invullen, zodat je iedere dag een herinnering krijgt voor het invullen van de vragenlijst. Klik op ‘Word lid van groep’.

Je bent nu ingeschreven voor het onderzoek, en zult eerst een uitnodiging ontvangen om een algemene vragenlijst in te vullen (15 minuten, eenmalig). Vervolgens ontvang je drie weken lang dagelijks om 19.00 een herinnering voor een korte vragenlijst (2 minuten). Daarnaast ontvangt u een email om uw account op Sport Data Valley te bevestigen.

Vragenlijsten invullen

Je ontvangt een mail of een sms als er een vragenlijst voor je klaar staat. Klik op de link, de vragenlijst verschijnt vanzelf. Je krijgt de herinnering dagelijks om 19.00. Als deze niet wordt ingevuld, ontvang je om 22.00 een herinnering.

Vragenlijst gemist? Je kunt de link gebruiken tot de volgende dag er een nieuwe lijst klaar staat.

Data bekijken

Ga naar https://app.sportdatavalley.nl/analysis/vragenlijsten/rheuma/> en log in met je accountgegevens.

Klik op ‘Selecteer persoon’ en kies hier je eigen naam

Nu verschijnen de grafieken van de vragen over vermoeidheid, pijn, stress, activiteiten, rust en slaap die je dagelijks hebt ingevuld.

OF

Log in op www.sportdatavalley.nl met je accountgegevens.
Klik op ‘Analyse’ in de balk bovenin het scherm.

Klik op ‘Vragenlijsten’.
Klik op ‘Reuma’.
Klik op ‘Selecteer persoon’ en kies hier je eigen naam
Nu verschijnen de grafieken van de vragen over vermoeidheid, pijn, stress, activiteiten, rust en slaap die je dagelijks hebt ingevuld.